21:33

go kväll!

Idag har det gått bra i skolan, man börjar lära känna sin klass lite bättre och det är inte lika stelt längre.
Imorgon börjar vi köra efter schemat, börjar 8 och går till kvart över tolv. har bara svenska & engelska sen slutar jag, hur soft som helst!

sen blir det staden, måste köpa något att ha på mig i skåne. tema "black and white", har hittat en jätte fin klänning på vila.  Tror allt att jag ska köpa den, men då har ja knappt råd med att ta hål i tungan så får se.
aja dusch, LEV VÄL!

16:20

huh, så var första skoldagen över. och jag är redan SKOLTRÖTT!
jag vill byta klass så var hos rektorn och fick fylla i ett papper. visst, det var väl inget fel på min klass men vill gå med emelie & lisa :) så får hoppas att ja kan byta . förövrigt var det också tråkigt haha, kanske för att ja inte har sett fram imot börja gymnasiet . nu vill jag bara börja om 7an på nytt.

nog om det, igår var jag och ida på the dark knight, jag tyckte verkligen inte att den förtjänade att vara etta på listan i USA i 4 veckor!! Men det beror väl lite på att batman var den sista filmen som heath ledger medverkade i och han spelade "jokern" mkt braaooo ! :D Men han är såå snygg så det är synd att han är död :(

Aja, nu blir det film. Säg att du älskar mig, tycker om den filmen så mkt!
Det tycks bara bli värre och värre i hals&näsa för mig..

TAGGA SKÅNE ida!!

lev väl, hoppas alla är nöjda med sin klass !

15:19

god morgon!
(eller inte..) blev väckt av ida & tobbe klockan 11 idag på morgonen. låg helt död i sängen, kände mig så himlans sliten.
det första jag gjorde var att knarka mina halstabletter. böhö. aja

Idag ska jag till träningen och lämna mina matchkläder för ska inte vara med på matchen på fredag, känner mig inte tillräckligt frisk för det.

imorgon ska jag ut och äta lunch med mamma på chili thai sen klockan sex ska jag till agnes en sväng och fira henne men måste dock dra mig vidare rätt så snabbt för att va med sofia, angelica & ida. partaj.
det kommer nog bli roligt!

lev väl.

17:22

tjosan , sitter just nu hos decha med angelica & esbjörn. är lite uttråkad så passar på att skriva några rader.

efter träningen igår stack vi till decha och va där hela kvällen , kollade på lite filmer osv. runt halv två drog ja, angelica , sofia och timothy hem till mig och sov.. alla fyra i min säng. låg på bredden av sängen med fötterna utanför!
var fortfarande vaken när pappa åkte till jobbet vid ungefär sex.
sov kanske två timmar efter det, steg upp åkte med angelica & sofia till papillon och käkade frukost ;) sen drog vi till decha igen och här sitter man . ska svänga förbi träningen idag igen sen blir det väl att vi spenderar kvällen här igen o drar hem till mig o sover. favorit i repris..right.

aja, lev väl mina vänner. om en vecka börjar skolan, både roligt och tråkigt, nerverna kryper väl fram snart så att säga. tagga!!

14:54

okej, nu har jag inte skrivit i bloggen på lite mer än en månad kanske?
Jag brukar bli lite mer aktiv när jag, eller stina gör om bloggen , tack!

Idag är jag sjuk, har jätte ont i både halsen och nacken. Jag är jätte svullen.. : (
Men vem bryr sig, ska snart ner och träffa sofia&angelica på stan sen ska vi åka och kolla på min och sofias träning för kan tyvärr inte vara med idag. Får se vad som händer senare ikväll.

Hinner inte skriva allt som har hänt i sommar men kan sammanfatta lite snabbt ;
spanien med johanna i 2 veckor, hur roligt som helst. party, killar och sol/bad. underbart.
dalarna med Ida, mycket roligare än förväntat. 50 års kalas, party, killar.. och soool.
lysekil med fotbollslaget, hade riktigt roligt förutom när vi spelade matcherna :O haha.
nu återstår bara skåne med ida i en helg, ska på 18års fest för Clara den 22 augusti. Förhoppningsvis blir det skit kul.

Det som spelas i högtalarna just nu är ;
gabriel antonio ft t-pain- love the way
taio cruz- i'll never love again
chris brown ft keri hilson- superhuman
matt pokora ft verbz- they talk shit about me

måste rusa, lev väl.

RSS 2.0